Wemaro

WEMARO şirketi

Kesici alet üreticisi

WEMARO alüminyum, plastik, çelik ve kompozit malzemelerin işlenmesine yönelik kesici takımların geliştirilmesi, üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmıştır.

Kökenlerimiz pencere ve kapı sektörüne dayanmaktadır. İşte ürünlerimiz gibi B. esas olarak plastik ve alüminyum profillerin işlenmesinde kullanılan tek dişli frezeler veya zeytin matkapları. Bu ve diğer aletleri doğrudan sabit alet satış noktalarımızdan veya B2B mağazamızdan temin edebilirsiniz.

Ancak bu arada, çok çeşitli işleme alanlarından işleyicilere, makine imalatçılarına ve takım satıcılarına da tedarik sağlıyoruz. Bu ürünler genellikle bireysel olarak işbirliği yapılarak geliştirilmekte ve müşteri ihtiyaçlarına göre üretilmektedir.

Kesin. Hızlı. Yenilikçi.

1989’dan bu yana, yüksek hassasiyetli takımlarımız dünya çapında profilleri , panelleri ve katı malzemeleri frezeleme, delme ve kesme işlemlerini gerçekleştirmektedir . Yalın süreçler ve düz bir hiyerarşi , müşterilerimizin isteklerine ve zorluklarına hızlı bir şekilde tepki vermemizi sağlar . Bu yakın işbirliği, sürekli olarak yeni ve yenilikçi araçlar geliştirmemizi sağlar .

HSS-E ve yekpare karbürden yapılmış WEMARO frezeleme, delme ve kesme takımları en modern makinelerde taşlanmıştır ve sürekli olarak daha da geliştirilmektedir. Bu şekilde çok gelişmiş kesme kenarı geometrileri gerçekleştirilebilir. Ayrıca müşterilerimize yüksek kaliteli ve uygulamaya göre optimize edilmiş kaplamalar sunuyoruz.

WEMARO® kesiciler

üretme

Araçlarımız her zaman en son teknolojiye sahip en son CAD programları kullanılarak geliştirilmiş ve tasarlanmıştır.

Wemaro kesici

Frezeleme takımlarımız daha sonra yüksek kaliteli CNC taşlama makineleri kullanılarak taşlanır; B. Junker JUMAXIMAT, Saacke UW2D / UW1D ve Strausak-Fleximat zemini. Takımlarımızın hammaddesi olarak yalnızca Almanya ve Avrupa’daki pazar lideri tedarikçilerin birinci sınıf malzemeleri kullanılabilir. Makinelerimiz çok çeşitli saplı takımlar üretmemize ve son derece esnek bir üretim kontrolü uygulamamıza olanak sağlar. Parti boyutu 1’den büyük serilere kadar HSS-E ve yekpare karbür frezeleme takımları üretiyoruz.
Hassas aletlerimiz pencere yapımı/cephe/kapı endüstrisi, otomotiv, havacılık, makine mühendisliği, tıbbi teknoloji, alet ve kalıp yapımı gibi çok sayıda sanayi dalında kullanılmaktadır.

“Hareketsiz durmak geriye gitmek demektir”

Bu nedenle Wemaro, çoğunlukla müşterilerimizle yakın işbirliği içinde, sürekli olarak iyileştirmeler yapıyor, geliştiriyor ve geliştiriyor. Geliştirme ve üretim sırasında müşteriyle yakın iletişim bizim için çok önemlidir. Ancak bu şekilde onların ihtiyaç ve gereksinimlerine hedefli bir şekilde cevap verebilir ve bunları ürünlerimize uygulayabiliriz.

WEMARO® testere bıçakları

Hassas testere bıçakları “Almanya’da üretilmiştir”

Plastik, çelik, alüminyum ve kompozit malzemelerin işlenmesine yönelik daire testere bıçakları ve panter testere bıçakları üretip satıyoruz. Bunlar en son teknolojiye sahip tesislerde üretilmektedir ve en sıkı kalite gereksinimlerine tabidir. Üretimimiz hakkında bilgi edinmek isterseniz lütfen bu bağlantıyı takip edin .

Wemaro

Müşterilerimize özel ürünler de üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunlar çoğunlukla yüksek derecede aşındırıcı malzemelerin işlenmesi gerektiğinde kullanılır. Bunun örnekleri arasında cam elyaf takviyeli plastikler, anodize profiller veya cephe yapımında kullanılan sandviç paneller sayılabilir.

Bir bakışta testere bıçaklarımız:

Testere bıçaklarımız dünya çapında tüm yaygın makinelerde kullanılmaktadır. Profil işleme için örneğin şunları yapabiliriz: B. elumatec, emmegi, FOM, Rotox, Schirmer, Mecal, BDM ve Rapid için uygun testere bıçakları sunar. Ayrıca Çin ve Türk markalarına uygun bıçaklarımız da programımızda mevcuttur.

Panelleri işlerken Holzher veya Striebig makinelerine sahip müşterilerimiz ürünlerimizi kullanıyor ve pencere şirketleri pencereleri sökerken testere bıçaklarımızı kullanıyor.

Şu anda yeni bir testere bıçağı satın almak istiyor musunuz? Çevrimiçi mağazamıza göz atın ! etrafında! 80-750 mm arası tüm çaplar standart olarak stoklarımızda mevcuttur.

Burada indirme alanımızı bulacaksınız   – broşürlerimizi ve el ilanlarımızı PDF olarak indirin.

WEMARO® kesiciler

Birinci sınıf parmak freze “Almanya’da üretilmiştir”

Alüminyum, çelik, plastik ve kompozit malzemelerin işlenmesi için HSS-E ve VHM’den yapılmış parmak frezeler geliştiriyor, üretiyor ve satıyoruz. Bunlar en son teknolojiye sahip tesislerde üretilmektedir ve en sıkı kalite gereksinimlerine tabidir. Üretimimiz hakkında bilgi almak istiyorsanız lütfen bu bağlantıyı takip edin.

Hassas aletlerimiz pencere yapımı/cephe/kapı endüstrisi, otomotiv, havacılık, makine mühendisliği, medikal teknoloji, alet ve kalıp yapımı gibi birçok endüstri dalında kullanılmaktadır.Ayrıca müşterilerimize özel ürünler üretmekten de mutluluk duymaktayız

. Bunlar genellikle uygun standart aletlerin bulunmadığı veya özel aletlerin kullanılmasının ekonomik açıdan mantıklı olduğu durumlarda kullanılır. Bir bakışta kesicilerimiz:

Wemaro kesici